+31 (0) 118 - 593133
info@breezandvakanties.nl Inloggen eigenaren mijn Breezand

Zee, Strand, Rust en Comfort in een Breezand Beachhouse!

Informatie Slaapstrandhuisjes

TERUG NAAR ACCOMMODATIE OVERZICHT

De schoonste en mooiste stranden van Nederland vindt u aan de kust van Walcheren. Achter de Veerse Dam op het mooie brede strand van Vrouwenpolder staan 25 slaapstrandhuisjes van Breezand Vakanties voor 4, 5 of 6 personen. Het strand is hier schoon, veilig, kindvriendelijk, en is er nog volop ruimte. Bij laagwater ontstaan er mooie kreekjes waar de kinderen heerlijk in kunnen spelen. Onze huisjes staan op het gedeelte waar ook honden toegestaan zijn.

Ook zijn hier 2 mooie paviljoens aanwezig nl. Beachclub Lekker en Strandrestaurant De Dam met zijn prachtige strand speeltuin, bij De Dam kunnen Breezand gasten exclusief genieten van “Beach- Arrangementjes”.

De huisjes:

De slaapstrandhuisjes zijn direct gelegen aan het prachtige Noordzeestrand en zeer goed via het pad bereikbaar. De beachhouses zijn allen even groot. De stahoogte boven is maximaal 1.60 m.

De bed indeling is als volgt:

  • Een 4-persoons slaapstrandhuisje heeft beneden 2 éénpersoonsbedden en boven ook 2 éénpersoonsbedden.
  • Een 5-persoons slaapstrandhuisje heeft 3 bedden boven, de vide is iets groter, en 2 bedden beneden.
  • Een 6-persoons slaapstrandhuisje heeft beneden 2 stapelbedden en boven 2 éénpersoonsbedden.
  • Traphekje boven aanwezig.

De slaapstrandhuisjes beschikken over een gezellige living met TV & DVD, Internet, centrale verwarming voor de kille avonden en een aansluitend beschut bordes met loungebank om in weg te zakken. De zeer compleet ingerichte keuken beschikt o.a. over een vaatwasser, een magnetron, een koelkast met vriesvakje, een gaskooktoestel, een afzuigkap, een Senseo koffiezetapparaat, broodtoaster en fluitketel. 2 Strandstoelen, een parasol en een windscherm met houtenhamer.

Achter de living en keuken bevinden zich de douche met wastafel en het aparte toilet. De huisjes zijn met frisse kleuren ingericht. Mogelijkheid tot bestellen van broodjesservice tot aan de deur.

Aankomst mogelijk vanaf 14:00 u aan de Hopman de Rijklaan 2. Receptie Breezand Vakanties. Gratis bagageservice vanaf de receptie tot bij het huisje (tijdens openingstijden receptie, tot 17.00 u.) Gratis WIFI Internet. In 17 huisjes is max. één hond toegestaan, (geen katten).

Alle bedden beschikken over dekbedden, kussens en matrasbeschermhoezen. U kunt beddengoed en hand- en keukendoeken zelf meebrengen of via de receptie reserveren. Tevens kan er een (hang) kinderstoel en een campingbedje gereserveerd worden. 

De slaapstrandhuisjes zijn te voet bereikbaar via de trap (landzijde)  en het geasfalteerde pad van 2 meter breed aan de strandzijde vanaf bovenaan de Veerse Dam. De auto kan beneden (landzijde) geparkeerd worden. U krijgt standaard 1 gratis parkeerkaart bij uw aankomst. (parkeerkosten voor een 2e auto bedraagt € 5,- p/d. Indien voorradig 2e kaart te krijgen) Bij vertrek wordt uw bagage weer opgehaald en naar uw auto gebracht op de parkeerplaats.

TERUG NAAR ACCOMMODATIE OVERZICHT

Breezand Beachhouses