+31 (0) 118 - 593133
info@breezandvakanties.nl Inloggen eigenaren mijn Breezand

Zee, Strand, Rust en Comfort in een Breezand Beachhouse!

Het Vrouwenpolderse strand

In de zomer heerlijk zonnen, zwemmen, sporten of heerlijk wandelen van strandtent naar strandtent (24 km tot Westkapelle alleen maar strand). In de winter rustig en heerlijk één met de natuur, genieten van het ruisen van de zee. Mooier en rustgevender bestaat bijna niet.  De stranden van Walcheren en dus ook het strand van Vrouwenpolder worden al vele jaren bekroont met het blauwe vlag keurmerk, het zijn dus de schoonste en veiligste stranden van Nederland! Het strand van Vrouwenpolder heeft geen golfbrekers, is breed en veilig, kindvriendelijk en  rolstoeltoegankelijk.

Voor uw gemak zijn er ligstoelen, windschermen, parasols en strandcabines te huur. U kunt gratis gebruik maken van douches en toiletten en een reddingsbrigade waakt over uw veiligheid. Het strand wordt dagelijks onderhouden en schoongemaakt door de Stichting Strand Exploitatie Veere. Zonnebaden, zwemmen, met de kinderen in het fijne, zuivere zand spelen en tussendoor voor een verfrissend drankje in een van de vele strandpaviljoens. Zo zou een strandvakantie moeten zijn !!

Maar ook buiten het seizoen nodigt het strand uit voor een bezoekje, wat dacht u van een heerlijke winterse wandeling om eens lekker uit te waaien, te vliegeren of te kitesurfen. Ook voor schitterende ritjes op je eigen paard of op een manegepaard zijn de brede stranden en de mooie branding zeer plezierig. Windsurfen mogen we in het rijtje zeker niet laten ontbreken...

De zandplaten zorgen met hoog water voor een binnenmeer wat perfect is voor beginnerslessen kitesurfen maar ook voor freestylers. Kitesurfers die liever in de golven varen kunnen terecht op zee. Het strand van Vrouwenpolder is de grootste kitesurfspot die Zeeland rijk is. De vele voorzieningen maken dat de watersporters alle mogelijkheden en de ruimte hebben voor het uitoefenen van hun favoriete watersportactiviteit. Of mensen nu kiezen voor het bedwingen van de ruige Noordzee met een windsurfplank, spectaculaire sprongen met een kite maken, genieten van de kabbelende binnenwateren met een zeilboot of willen rondzweven in de wondere wereld onder het wateroppervlak, het Deltagebied biedt genoeg waterpret voor iedereen. 

Op het hoofdstrand bij Breezand zijn honden, kitesurfen en vliegeren in het zomerseizoen niet toegestaan. Op het strand bij de Veersedam bij De DAM zijn honden wel het gehele jaar toegestaan en mag je er naar hartenlust kitesurfen en vliegeren.

Het strand van Vrouwenpolder beschikt over de volgende voorzieningen:

  • Speelgelegenheden (aangespoeld piraten speelschip)
  • Invalidevoorzieningen
  • Toiletten en douches
  • Eet en drinkgelegenheden
  • Watersport activiteiten
  • Strandsport activiteiten
  • Vliegeren   
  • Honden zijn toegestaan op aangegeven gedeeltes
  • Parkeren kan langs de Fort den haakweg en op de Veerse Dam. (Betaald)

        

        

        

Strandrestaurant De DAM

Meer informatie


Vertigo Sports

Meer informatie